Alle evenementen

Demo Day Alfa College in Hoogeveen

19 september 2020

In samenwerking met onze veiligheidspartner ADD Safety & Security was DMH vandaag aanwezig bij de Demolition day bij het Alfa College in Hoogeveen. Terwijl er druk gesloopt wordt krijgen geïnteresseerden […] Lees meer »

Adventurerun Grote Wielen

16 september 2020

Afgelopen weekenden stond er een team van verpleegkundigen en ebho’ers bij De Adventure Run op de grote wielen in Leeuwarden. De adventure run is een koppel trailrun van 7 km, […] Lees meer »

Kickboksgala Vindicat

27 februari 2020

Groningen – Dit jaar viert studentenvereniging Vindicat haar 205 jarig bestaan. Dinsdagavond vond er een besloten kickboksgala voor Vindicat leden plaats. In oktober 2019 startte er 100 leden onder professionele […] Lees meer »

Benefietconcert Heerenveen

25 januari 2020

Het nieuws over de natuurbranden in Australië zal niemand zijn ontgaan, in Heerenveen is een benefietconcert georganiseerd, waar de opbrengsten gebruikt worden voor het steunen van de getroffenen van de […] Lees meer »

Shorttrack Heerenveen (Thialf)

21 december 2019

Het laatste evenement voor de teamleden van DMH in 2019 is het shorttrack in Thialf, Heerenveen. Ons team, dit weekend bestaande uit meerdere artsen, verpleegkundigen en EHBO’ers stonden paraat bij […] Lees meer »

Adventure Run Ameland 2019

14 december 2019

Zaterdag 14 december stond DMH Nederland paraat bij de Adventurerun op Ameland. Een evenement voor getrainde duurlopers en recreanten. De 5 kilometer in het begin van de middag, gevolgd door […] Lees meer »

Harmonie Winterbal (StuRa) 2019

10 december 2019

Ook dit jaar heeft StuRa ITM het StuRa Winterball georganiseerd in de Harmonie in Leeuwarden. Tijdens deze avond gaan studenten compleet uitgedost op stap in de Harmonie. De sfeer is […] Lees meer »

Shorttrack regiowestrijden Leeuwarden December 2019

2 december 2019

Zondag 1 december vonden regiowedstrijden plaats in de 11stedenhal in Leeuwarden, regionale verenigingen streden tegen elkaar in heats, halve finales en finales, vervolgens het relay-onderdeel. Stichting DMH Nederland heeft paraat […] Lees meer »

Bikkel Survivalrun 2019

6 oktober 2019

Zondag 6 oktober vond de 26e editie van de Bikkel Survivalrun plaats. 1500 deelnemers deden mee in diverse categorieën. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde editie ondanks het koude […] Lees meer »

Openingswedstrijden KNSB shorttrack Thialf Heerenveen

23 september 2019

Zaterdag 21 september vonden de openingswedstrijden plaats van het shorttrack in Thialf te Heerenveen. Gedurende de dag werd er spectaculair gereden waarbij er een aantal incidenten waren. Hierop werd het […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2020 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden