Alle evenementen

Adventurerun Ameland

18 december 2023

En alweer het laatste evenement op Ameland voor het jaar 2023. Namelijk de Adventurerun! Ook dit jaar weer een prachtig spektakel. Een prachtig hardloop evenement minder in de winter op […] Lees meer »

ISU world cup shortrack

28 november 2023

Eind november stond DMH Nederland bijna 2 weken lang dagelijks langs de baan bij de ISU world cup shorttrack trainingen voor junioren in de elfstedenhal in Leeuwarden. Hierbij waren rijders […] Lees meer »

Tussen slik en zand

1 november 2023

Eind oktober was DMH Nederland zoals voorgaande jaren wederom aanwezig bij het prachtige wandelevenement tussen slik en zand op Ameland. Bij dit prachtige wandelevenement kan men kiezen uit het wandelen […] Lees meer »

Deltaplan Ameland

17 oktober 2023

Ook stond DMH Nederland begin oktober weer een dagje paraat op Ameland. Voor het 3e jaar op rij assisteerden wij bij de Deltaplan alvleesklierkanker challange. Zo waren er patiënten, naasten, […] Lees meer »

Bikkelrun

5 oktober 2023

Dé bikkelrun, ook dit jaar weer een prachtige survivalrun rondom recreatiegebied de groene ster in Leeuwarden. Het was wederom prachtig weer, met ook fantastische bikkelaars op de hele route. Ook […] Lees meer »

Sport evenementen

27 september 2023

Ook in september was DMH Nederland weer aanwezig bij verschillende sporten. Zo is het shorttrack seizoen in Thialf Heerenveen, de ijshal in Leeuwarden en de ijsbaan in Groningen ook dit […] Lees meer »

Hullabaloo

8 september 2023

Daar stonden we dan, voor de 3e keer dit jaar op het stadspark in Groningen. Dit maal voor Hullabaloo 2023. Met maar liefst 30 duizend te verwachtte bezoekers hadden we […] Lees meer »

Oltimerrace Stiens

30 augustus 2023

Het Classic racing team organiseert al enkele jaren demonstraties van de motor wegracesport zoals deze werd gehouden in de periode tussen de tweede wereld oorlog en het begin van de […] Lees meer »

IFKS Skutsjesilen

26 augustus 2023

Ook dit jaar heeft DMH Nederland weer een weekje op het water mogen vertoeven tijdens het IFKS skutsjesilen op o.a. Lemmer, Echtenerbrug, Sloten, Heeg, Stavoren en Hindelopen. We hebben een […] Lees meer »

SKS Langeweer

11 augustus 2023

Ook stond DMH Nederland dit jaar weer bij het SKS feest op Langweer. Met 10 duizend bezoekers door de kleine straatjes van Langweer was het weer een ouderwets gezellige drukte. […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2024 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden en Privacy Policy