Alle evenementen

Lemsterweek

1 september 2022

In Augustus was het alweer tijd voor de Lemsterweek. 5 dagen lang feest in het centrum van Lemmer. Met natuurlijk dit jaar de huldiging van het lemster skûtsje als prachtige […] Lees meer »

IFKS

1 september 2022

En ook het IFKS seizoen van 2022 is afgelopen zomer weer van start gegaan. Ook dit jaar waren we wederom aanwezig in o.a. Hindeloopen, Stavoren, Heeg, Sloten, Echtenerbrug & Lemmer. Lees meer »

Skûtsjesilen Feest Langweer

7 augustus 2022

Daar stonden we dan. Voor het eerst mochten wij met DMH Nederland aanwezig zijn bij hét skûtsjesilen feest in Langweer. Met z’n allen tussen de 8-10 duizenden bezoekers in het […] Lees meer »

Beach Rugby Ameland

7 augustus 2022

Halverwege Juni wederom veel sportiviteit te vinden op Ameland. Daar vond namelijk het grootste Europese Ameland BeachRugby festival plaats. Er werden diverse competities gespeeld in verschillende klassen. Daarnaast kon er […] Lees meer »

Into the Grave

7 augustus 2022

Dit jaar vond eindelijk HÉT methalfestival Into The Grave weer plaats op het Oldehoofsterkerkhof! Het metalfestival welke al sinds 2011 een begrip is in Leeuwarden. Waarbij naar verwachting elk jaar […] Lees meer »

Pinksteren 2022

10 juni 2022

3 avonden op rij was DMH Nederland aanwezig bij het Flinke Pink Festival op het evenemententerrein van Leek. Op vrijdagavond was daarbij de aftrap met muziek uit de jaren 90’s […] Lees meer »

Trekkertrek Rinsumageest

10 juni 2022

Hét oltimerfestival van Rinsumageest! In het eerste weekend van juni was het met maar liefst 110 deelnemers veel kabaal te horen in Rinsumageest. In de race om de eerste prijs […] Lees meer »

Dag van de MCL’er

10 juni 2022

Hét evenement voor alle medewerkers van het Medisch centrum Leeuwarden. Waar dan ook dé MCL’er van het jaar verkozen! In het Abbingapark, aangrenzend aan het MCL vond begin juni op […] Lees meer »

Fries straat festival

31 mei 2022

Na het hemelvaart weekend was het weer tijd voor het Fries straat festival. 3 dagen lang kon men genieten van diverse straattheaters, circusacts, muziek & dans, cultuur en vooral ontspanning […] Lees meer »

Hemels

31 mei 2022

Tijdens Hemelvaart op 26 Mei was er op het Oldehove plein in Leeuwarden eindelijk weer een editie mogelijk van Hemels! Hierbij traden diverse artiesten op als MarraDonnie, Tony Junior, de […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2022 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden