Alle evenementen

Vuurtorentrail Ameland

30 oktober 2020

Ondanks de vele ophef over dit evenement kon hij begin oktober toch doorgaan onder strenge voorwaarden. In achtneming van diverse maatregelen, zoals natuurlijk de 1,5 meter afstand, mondkapjes en regelmatig […] Lees meer »

Filmopnames Airborne en the event

30 oktober 2020

Voor het afgelopen weekend kregen we een verzoek om standby te staan op een filmset in Leeuwarden. Geheel COVID-proof stond DMH- Nederland hierbij dan ook ruim verder dan de 1,5 […] Lees meer »

KNSB Cup Shorttrack

29 september 2020

Afgelopen weekend werd er in 2 dagen tijd de knsb cup shorttrack gereden in Thialf Heerenveen. Het waren spannende wedstrijden in diverse categorieën, waarbij op hoge snelheden werden gereden. DMH […] Lees meer »

Zomerfair Veenhuizen

27 september 2020

Zondag 27 september vond de tweede editie van de zomerfair plaats in veenhuizen. Deze gezellige fair voorzagen wij samen met ADD Safety van hulpverlening en ondersteuning. Ivm de COVID-19 uitbraak […] Lees meer »

Adventure trail Heerenveen

27 september 2020

Als onderdeel van de Nationale Sportweek en hét begin van een nieuw schooljaar werd er vrijdag 25 september voor alle 1e jaars leerlingen van diverse Heerenveense scholengemeenschappen een uitdagende adventure […] Lees meer »

Demo Day Alfa College in Hoogeveen

19 september 2020

In samenwerking met onze veiligheidspartner ADD Safety & Security was DMH vandaag aanwezig bij de Demolition day bij het Alfa College in Hoogeveen. Terwijl er druk gesloopt wordt krijgen geïnteresseerden […] Lees meer »

Adventurerun Grote Wielen

16 september 2020

Afgelopen weekenden stond er een team van verpleegkundigen en ebho’ers bij De Adventure Run op de grote wielen in Leeuwarden. De adventure run is een koppel trailrun van 7 km, […] Lees meer »

Kickboksgala Vindicat

27 februari 2020

Groningen – Dit jaar viert studentenvereniging Vindicat haar 205 jarig bestaan. Dinsdagavond vond er een besloten kickboksgala voor Vindicat leden plaats. In oktober 2019 startte er 100 leden onder professionele […] Lees meer »

Benefietconcert Heerenveen

25 januari 2020

Het nieuws over de natuurbranden in Australië zal niemand zijn ontgaan, in Heerenveen is een benefietconcert georganiseerd, waar de opbrengsten gebruikt worden voor het steunen van de getroffenen van de […] Lees meer »

Shorttrack Heerenveen (Thialf)

21 december 2019

Het laatste evenement voor de teamleden van DMH in 2019 is het shorttrack in Thialf, Heerenveen. Ons team, dit weekend bestaande uit meerdere artsen, verpleegkundigen en EHBO’ers stonden paraat bij […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2021 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden