Alle evenementen

Survivalrun de Knipe

4 juni 2023

Ook waren we dit jaar wederom aanwezig bij Survivalrun de Knipe. Van 1 t/m 4 juni hebben we prachtig weer gehad en werden de parcoursen opnieuw door jong en oud […] Lees meer »

Lycurgus volleybaltoernooi

4 juni 2023

Dit jaar waren we voor het eerst aanwezig bij het Lycurgus volleybal toernooi op Ameland. Een volleybal toernooi dat bekend is onder veel volleybal spelers door heel Nederland en waar […] Lees meer »

Flinke Pink Festival

4 juni 2023

Eind Mei was het weer groots feest in Leek tijdens de pinksterdagen met het 4 daagse Flinke Pink Festival. Met op vrijdag muziek uit de jaren ’90s en ’00s, zaterdag […] Lees meer »

Kermis Hilversum

23 mei 2023

Het is alweer even een tijdje geleden, maar ook dit jaar stond DMH Nederland van 21 april tot 1 mei dagelijks met een team paraat op een van de grootste […] Lees meer »

Helden van Oranje en Kingsland

29 april 2023

Daar stonden we dan. Helden van Oranje en Kingsland 2023! Voor ons twee nieuwe en grootse evenementen op het stadsprak in Groningen.  Maanden aan voorbereiding en logistiek een grote klus, […] Lees meer »

Bonifatiusloop Dokkum

23 april 2023

Afgelopen weekend stonden er meerder teams paraat bij alweer de 21e Bonifatiusloop in Dokkum. Ook dit jaar kon men weer diverse afstanden wandelen of hardlopen vanuit Dokkum en omstreken. De […] Lees meer »

Autocross Kollum

17 april 2023

Paasmaandag in april dit jaar stonden we opnieuw bij de autocross in Kollum. De dag begon fris, met in de middag zon en eindigde helaas met regen. Hierdoor moest de […] Lees meer »

MTB Ameland

14 maart 2023

Dit jaar een koude editie van de MTB kalas race, de Cross Duathlon en nieuw dit jaar de MTB tourtocht van maar liefst 95 km! Met guur weer als sneeuw, […] Lees meer »

Shorttrack

4 februari 2023

En ook in 2023 starten we weer met diverse wedstrijden shorttrack in de weekenden. We staan paraat in Thialf Heerenveen, bij Kardinge in Groningen en ook in de ijshal van […] Lees meer »

Adventurerun Ameland

30 december 2022

Zoals elk jaar was ook de afsluiter van 2022 op Ameland. De adventurerun met enkele honderden deelnemers welke afstanden liepen als 5,10 of 21 kilometer door weer en wind, duinen, […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2023 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden