Alle evenementen

Hullabaloo

8 september 2023

Daar stonden we dan, voor de 3e keer dit jaar op het stadspark in Groningen. Dit maal voor Hullabaloo 2023. Met maar liefst 30 duizend te verwachtte bezoekers hadden we […] Lees meer »

Oltimerrace Stiens

30 augustus 2023

Het Classic racing team organiseert al enkele jaren demonstraties van de motor wegracesport zoals deze werd gehouden in de periode tussen de tweede wereld oorlog en het begin van de […] Lees meer »

IFKS Skutsjesilen

26 augustus 2023

Ook dit jaar heeft DMH Nederland weer een weekje op het water mogen vertoeven tijdens het IFKS skutsjesilen op o.a. Lemmer, Echtenerbrug, Sloten, Heeg, Stavoren en Hindelopen. We hebben een […] Lees meer »

SKS Langeweer

11 augustus 2023

Ook stond DMH Nederland dit jaar weer bij het SKS feest op Langweer. Met 10 duizend bezoekers door de kleine straatjes van Langweer was het weer een ouderwets gezellige drukte. […] Lees meer »

Roggefestival Ameland

5 augustus 2023

Nieuw voor DMH- Nederland op Ameland dit jaar is het Roggefestival in Nes. Dit tweedaagse festival werd dit jaar voor de 35e jaargang gehouden en stond ook dit jaar wederom […] Lees meer »

Triatlon Leeuwarden

24 juli 2023

Dit jaar een regenachtige editie van de triatlon in Leeuwarden. Dmh nederland stond hierbij paraat met meerdere teams op o.a. de hoofdpost en middels een bike team en een mobiele […] Lees meer »

Lodenhelrun

6 juli 2023

Ook nieuw dit jaar; de lodenhelrun in de Feanwaldsterwal. Een super leuk evenement waarbij verdeeld over 2 dagen 2x 90 teams mee konden doen aan een uitdagende survivaltocht van zo’n […] Lees meer »

SKS Skutsjesilen

6 juli 2023

Ook het eerste weekend van Juli waren we wederom te vinden in Sneek. Alleen ditmaal waren we met een team op het water bij het SKS Skutsjesilen ter ere van […] Lees meer »

Marathon Sneek

25 juni 2023

Dit jaar nieuw, en wederom een prachtig mooi groot evenement in het Noorden van Nederland. Namelijk de Marathon van Sneek. Hierbij waren meerdere wandelaars en hardlopers van de partij. Het […] Lees meer »

Adventuretrail Sneek

23 juni 2023

Dit jaar nieuw in de agenda, de adventuretrail in Sneek. Nadat we afgelopen jaar al meerdere trails in opdracht van Copini buitensport hebben opgepakt in Leeuwarden, Heerenveen en Oranjewoud waren […] Lees meer »

Copyright DMH Nederland 2023 - Powered by XSbyte | Algemene Voorwaarden